FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CUM COMAND:

Comenzile se pot face doar aici, in shop, unde se coreleaza automat cu stocurile disponibile. Nu se pot prelua comenzi telefonic sau prin e-mail. In speranta ca va este de ajutor, am pregatit un video:

EXPEDIEREA COMENZII:

Termenul asumat pentru expediere este de 15 zile lucratoare. Totusi, majoritatea comenzilor se expediaza fulger, in ziua urmatoare sau chiar in ziua in care sunt plasatate, daca sunt simple. Stiu ca sunteti nerabdatoare sa va apucati de lucru si fac tot posibilul sa va trimit pachetele cat mai repede. Nu este nevoie sa imi confirmati prin mesaje primirea pachetelor, urmaresc traseul lor in aplicatie si primesc si eu un e-mail de instiintare.

LIVRAREA COMENZII:

Pachetele se livrează doar prin curier (nu se înmânează personal). CARGUS acoperă expedierile nationale, GLS expedierile în Europa/UE, expedierile în afara U.E. sunt momentan suspendate dat fiind că au fost modificate procedurile vamale de export. Este important sa furnizați telefonul destinatarului, pentru ca procedura de livrare presupune SMS și apel în ziua livrării. Curierii Cargus nu pot apela numere internaționale, de aceea ele sunt absolut inutile în cazul in care comandați din afara țării cu livrare națională.

AM UITAT CEVA:

Daca ati uitat ceva, este nevoie sa faceti o comanda noua.

AM FACUT O COMANDA SI NU AM PRIMIT MAIL DE CONFIRMARE:

Aici sunt 2 posibilitati. Cel mai adesea, daca nu ati primit mail automat cu numarul comenzii, inseamna ca aceasta comanda nu a fost finalizata cu succes si nici nu a fost inregistrata in sistem. Daca adresa de email furnizata la contact nu este cea corecta, mailul de confirmare nu ajunge la destinatie. Daca mesajele automate de la Semne Cusute ajung in SPAM, va rog sa le etichetati „not spam”, pentru a le primi in INBOX.

STATUSUL COMENZII:

La fiecare etapa importanta veti primi un e-mail, emis automat de sistem: atunci cand comanda este validata, atunci cand este in lucru (la plata prin transfer bancar), atunci cand este finalizata (completed). Apoi veti primi instiintarile legate de livrare direct de la curieri.

[blog_posts style=”bounce” type=”row” width=”full-width” columns=”1″ animate=”bounceIn” cat=”16″ badge_style=”square” image_height=”75%”]